Du er altid velkommen til at kontakte Cabanon, hvis du har spørgsmål, feedback eller ønsker at samarbejde med os. Vi er åbne for det meste. Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig.

 

Mission

Missionen med Cabanon er at give dig de bedste forudsætninger, når du skal vælge din næste spiludbyder. Det gør vi ved at vise dig velkomsttilbud og forhold hos den enkelte spiludbyder, samt gennemgå relevante aspekter.

Et sundt arbejdsmiljøVores mission er gennemført når du har oprettet konto et sted, hvor du er glad for at være og hvor du føler dig underholdt.

Sådan fungerer Cabanon

Stop papirspildCabanon.dk er drevet ved at vi modtager kommission fra de forskellige spiludbydere. Hjemmesiden indeholder annoncer og de bidrager til at vi løbende kan vedligeholde og forbedre vores tjeneste.

Vi er en kommerciel hjemmeside der samarbejder med de online casinoer og bookmakere vi fremviser. På hjemmesiden kan du altid forvente at spiludbyderne har dansk licens. Du bør samtidig vide at vores oversigter generelt ikke viser det komplette udvalg på spilmarkedet, men mange af de førende udbydere, som vi samarbejder med.

Miljøvenlig hjemmeside

Cabanon er en miljøvenlig hjemmeside, der er blevet CO2-neutraliseret ud fra vores forbrug som tjeneste. Det er sådan at alle hjemmesider udleder CO2, alt efter mængde trafik, GB og tilsvarende. Vi er derfor glade for vores CO2-certificering.

CO2 neutral hjemmeside

Kontaktinformation

Cabanon.dk er drevet af Medier & Co ApS.

E-mail: info@cabanon.dk

Telefon: 42 90 90 49

Vestergade 29, 1456 København

CVR: 36922362

Disclaimer

Cabanon opfordrer alle til at spille ansvarligt og så skal du være mindst 18 år gammel.

Vi fraskriver os ansvaret for de konsekvenser der måtte være, ved at du opretter konto hos spiludbyderne eller indbetaler penge hos dem. Det er udelukkende et forhold mellem dig og dem.

Cabanon.dk er blot en tjeneste der vejleder og giver information om spilmarkedet. Der tages forbehold for fejl på vores hjemmeside, men skulle du opdage nogle, er du meget velkommen til at kontakte os.