En ikke så vovet påstand kunne lyde, at alle der fra tid til anden er i berøring med en bookmaker, er stødt på begreberne free bet, risikofrit væddemål, gratis væddemål og så videre. Men hvad er så denne størrelse? I bund og grund dækker alle førnævnte begreber over det samme: Muligheden for at placere et bet på et givent spil, uden at skulle betale en rød reje for det.

Altså chancen for at vinde penge – uden at satse penge. Dette tilbyder bookmakerne ofte til eksisterende brugere, som en lille godte, men fra tid til anden, bruges det også i forsøget på at lokke flere til at oprette sig hos bookmakerne.

Få gratis free bet hos bookmakere

Pointen med et free bet er som regel, at hvis du spiller ét spil på den begivenhed, som free bettet involverer, vil du få muligheden for at spille ét gratis spil på samme begivenhed. Vinder du på dit free bet, vil du som regel ikke få udbetalt hele gevinsten, men derimod overskuddet af dit spil. Det vil sige, at hvis du placerer et free bet på 50 kroner til odds 1.50, så vil du ikke få 75 kroner, men 25 kroner da det er din gevinst.

Derfor kan det godt være en idé på forhånd at have fastlagt en strategi for, hvordan du får mest ud af dit free bet. Det findes der mange forskellige muligheder for at gøre dette. Herfra skal primært lyde en opfordring til at vælge en rimelig højt odds, som du samtidig føler dig nogenlunde overbevist om, godt kan gå hjem.

Ofte på bestemte beløb eller kampe

Vi nævner dem i flæng: Super Bowl, Champions League-finale, Wimbledon, VM-finaler, OL, Folketingsvalg, finaler i diverse TV shows og listen fortsætter. Det vi her opsummerede kan koges ned til en simpel sætning: Begivenheder som alle følger med i. Begivenheder som førnævnte og mange andre er også interessante for betting-folket.

Det ved bookmakerne godt, og for at sælge deres produkt og få dig til at følge med i diverse events, så er de som regel på pletten. Til lignende begivenheder er det stort set altid et givent beløb, som du får tildelt et free bet på. I overstående eksempel regnede vi med 50 kroner, da det er et ofte set beløb på sådanne begivenheder.

Da forskellige free bet som regel bliver udbudt med meget kort varsel, kan det være en god idé at tilmelde sig diverse bookmakers nyhedsbrev, for at være mest muligt opdateret. Det er alt andet lige sjovere at få besked om, hvornår det er muligt at benytte et free bet, end det er selv at skulle holde øje med en lang række bookmakere op til og under store sportsbegivenheder.

Men som udgangspunkt kan du godt forvente, at de største (sports)begivenheder i verden vil tiltrække nok trafik til, at bookmakerne hver især vil konkurrer om din gunst og adgang til dine penge – med et free bet.